Meten is weten

Bij ons begint ieder project met een kennismaking. U moet een goed gevoel hebben over ons. Wij moeten begrijpen wat u wilt. Als die klik er is, bespreken we uw wensen. We bekijken met elkaar wat uw wensen zijn en de plaats waar het moet komen. Wij denken mee in het verhaal en komen samen met u tot een op maat gemaakt eindproduct.

Goed advies

Steta is een jong bedrijf met veel ervaring in het ontwikkelen en bouwen van kantoor- en woonoplossingen evenals het bouwen en plaatsen van maatwerkinterieurs voor woningen, kantoren en hotels. We werken met een vast aanspreekpunt en een duidelijke begroting vooraf, een vaste prijs, een open calculatie of zelfs als de klant het wenst kunnen we het in regie uitvoeren.

Samen met u kijken we wat bouwkundig de consequenties zijn van hetgeen u voor ogen heeft. Door onze ervaring zien we onvolkomenheden of uitdagingen in een opdracht al voordat we begonnen zijn. Mocht dat consequenties hebben, dan nemen we dat zoveel mogelijk vooraf mee in de offerte, zodat u kunt bepalen of u het wilt laten uitvoeren. Dat zorgt voor veel minder stress en een duidelijke prijs vooraf.

We houden niet van half werk en laten u graag genieten van een verbouwing. Goed en open communiceren én afspraak = afspraak leidt tot een jarenlange, fijne relatie met onze opdrachtgevers. Bel ons eens om kennis te maken.

Zakelijk

Naast interieurs voor woningen maken we interieurs voor winkels én kantoren. Maar ook restaurants hebben we al opgeleverd. Wilt u weten wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen, neem dan contact met ons op!

Particulier

Een interieur op maat geeft echt iedere dag een goed gevoel. De kast die net aansluit op de muur. De trap die naadloos past in uw hal. Interieurs met passie. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op!